Üniversitemiz İş ve İnsan Kaynakları Merkezi Koordinatörlüğüne Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer Atandı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer, İş ve İnsan Kaynakları Merkezi Koordinatörlüğüne atanmıştır.

Ataması yapılan Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer

1999 yılında mezun olduğu Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde Araştırma Görevlisi olarak akademik hayata atılmıştır. 2000 yılında Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans öğrenimine ve 2006 yılında aynı enstitüde doktora öğrenimine başlamış, 2010 yılında doktora derecesi almıştır. Aynı yıl Niğde Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Üretim Yönetimi ve Pazarlama ABD 'da Yardımcı Doçent unvanıyla öğretim üyeliğine yükseltilmiştir. Niğde Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcılığı ve Uluslararası Hukuk ABD Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 2012 yılına kadar çalıştığı bu üniversiteden ayrılarak, Hitit Üniversitesi İİBF İşletme Bölümünde Yardımcı Doçent olarak göreve başlamıştır. Hitit Üniversitesi İİBF Dekan Yardımcılığı görevini de bir süre yürütmüş olmasının yanı sıra Rektörlük bünyesindeki birçok komisyonda da üyelikleri bulunan ve Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayınlanmış bilimsel çalışmaları olan Yrd. Doç. Dr. Ömür Demirer, halen bu üniversitede görevine devam etmektedir.