Rektörümüz İdari Personeli ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektörlük, fakülte ve birimlerimizde görevli idari personeli ile Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda bir araya geldi.

Üniversitemizde yürütülen başarılı çalışmalar sonrasında yaşanan olumlu gelişmelere ilişkin bilgi paylaşımında bulunan ve yapılan toplantının hem bir teşekkür hem de sorunlara çözüm üretmenin ana amaçları olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, aynı zamanda Üniversitemizdeki gelişmelerin bir ekip çalışması ile başarıldığına dikkat çekti. Prof. Dr. Alkan, “Üniversitemizde somut çıktılarını gördüğümüz çok güzel gelişmeler kat ettik ve bu başarı tablosunun arkasında işin mutfağında yer alan Üniversitemiz idari personeli yer alıyor.” yorumunda bulunarak “Bu bağlamda hepinize yürekten yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim” dedi.

Üniversitemizin yapılan doğru işlerle güzel gelişmeler kat ettiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan,  “Son dönemde çok dikkat çekici çalışmaları hep birlikte başardık, fiziki mekânlarımızı daha da iyileştirerek daha güzel çalışmaları hep birlikte inşallah başaracağız” diye konuşarak çağın gerektirdiği eğitim-öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılan inşaatlarımızın hızla ilerlediğini ifade etti.

“İnsan odaklı bir yaklaşımla yaşadığımız topluma hizmet gayretindeyiz” söyleminde bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan,  konuşmasının ardından idari personelin görüşlerini ve sorunlarını dinleyerek personelden gelen taleplerin azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını ve çalışılacağını dile getirdi.

Görevi devraldıkları günden bugüne kadar geçen süre içerisinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgiler de veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde son zamanlarda yaşanan değişim ve dönüşümler sonucu ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek yakalanan bu sinerji ile Üniversitemizin daha da iyi bir konuma geleceğini sözlerine ekledi.


İlgili Fotoğraflar


HIZLI ERİŞİM

Twitter Facebook