İdari Personelimize Eğitim Programı Düzenlendi

İdari Personelimize Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendi

Üniversitemizin kurumsallaşması kapsamında nitelikli ve etkin çalışma gücü sağlamak amacıyla tüm idari personelimize hizmetiçi eğitim programı düzenlendi.

Rektörlük Konferans Salonu’nda 8-15 Nisan 2015 tarihlerinde 09:00-17:30 saatleri arasında gerçekleştirilen eğitim programları çerçevesinde “Protokol Kuralları, Takım Çalışması ve Problem Çözme Teknikleri, Kriz ve Stres Yönetimi, İletişim, Örgütsel Davranış ve Resmi Yazışma Kuralları” konuları ele alındı.

İdari personelimizin iki grup halinde katılımı ile gerçekleştirilen hizmetiçi eğitim semineri, Üniversitemiz öğretim elemanları Öğr.Gör. Zeynep İlleez, Öğr. Gör. Havva Tarakcı ve Öğr. Gör. Esma Ebru Şentürk tarafından verildi.

İlgili Fotoğraf Galerisi

İdari Personelimize Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendiİdari Personelimize Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendiİdari Personelimize Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendi
İdari Personelimize Hizmetiçi Eğitim Programı Düzenlendi