Üniversitemiz 2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Sonuçlarına İlişkin Duyuru

Üniversitemiz 2019 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği merkezi yazılı sınavı sonuçları 12 Nisan 2019 tarihinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sayfasında yayınlanmıştır.

Adaylar sınav sonuçlarına yönelik itirazlarını sınav sonuçları açıklandıktan sonra 5 (beş) iş günü içinde Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sisteminden çevrimiçi olarak erişilen “Sınav İtiraz Formu” vasıtasıyla yapacaklardır. Yapılan itirazların geçerli olabilmesi için adayların ilgili web sitesi üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla Anadolu Üniversitesine 10 TL ödemesi, söz konusu formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurarak onaylaması gerekmektedir. Belirtilen tarihler dışında ve başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Sınav sonuçlarına yapılan itirazlar 10 (on) iş günü içerisinde değerlendirilerek kesin sonuçlar açıklanacaktır.

Sözlü sınav tarihleri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir.

Sınav sonuçları için tıklayınız.

​Geçersiz Sorular için tıklayınız.

Geçersiz Soru Dağılımı için tıklayınız.

Seçenek Değişikliği için tıklayınız.