Rektörümüz Personel Dairesi Başkanlığı Personeli ile Görüştü

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığı Personeli ile bir araya geldi.

Ziyarette Personel Dairesi Başkanlığının yaklaşık 1.500 kişinin işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yapıldığını önemli bir birim olduğunun altını çizen Rektörümüz, “Üniversitemiz, akademik ve idari anlamda ciddi bir güce dönüştü. Üniversitemizin büyüme ve gelişmesindeki özverili çalışmalarınız bu sürece önemli katkılar sağladı. Gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Personel Dairesi Başkanı Şaban Zorlu da çalışmaların sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için tüm Başkanlık personelinin ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduğunu belirterek desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü