Hitit Üniversitesi Eylem Planı Bilgilendirme (HEP) Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü ve Veri Analiz Ofisi Koordinatörlüğünde 10-11 Mayıs 2022 tarihlerinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda Hitit Üniversitesi Eylem Planı eğitimi konulu hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitime; Üniversitemiz veri giriş sorumluları ve fakültelerdeki Bölüm Başkanları katılmıştır.

Üniversitemiz  Mühendislik Fakültesi Arş. Gör.Dr. Eda Aktaş Akyıldız, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Seda Kılıç, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Dr.Öğretim Üyesi Aslı Kara, İlahiyat Fakültesi Araş. Gör. Gökhan Coşgun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araş.Gör.Dr. Tuğba Berçintürk tarafından verilen eğitimde,

ü  İstenilen etkinlik, verimlilik ve performans analizlerinin yapılması

ü  Analizlerin raporlanması ve sunulması

ü  Birim, bölüm ve kişi bazında performans karnelerinin oluşturulması

ü  Analize uygun verilerin talep edilmesi

ü  Scopus verilerinin analizi ve değerlendirilmesi hakkında çalışmalar

hakkında detaylı bilgi verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.