HEP-UBYS-Üniversite Yıllık Plan Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 26 Ekim 2022 tarihinde İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda Üniversitemizin HEP, UBYS Yönetici modülü ve Yükseköğretim Kurulu yıllık plan hakkında hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.
 Eğitime; Rektör, Rektör Yardımcısı, Dekan, Dekan Yardımcıları, Müdür, Müdür Yardımcıları, Bölüm başkanları ve veri giriş sorumluları katılmıştır.
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Araş. Gör. Gökhan COŞGUN ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araş.Gör.Dr. Tuğba BERÇİNTÜRK tarafından HEP,  UBYS Teknik Destek Birim Sorumlusu Öğr.Gör. Mustafa AKCA tarafından UBYS Yönetici Modülü, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim ŞİMŞEK ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer ÇIRAK tarafından Yükseköğretim Kurulu yıllık plan hakkında eğitim verilmiştir.
Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.