Hitit Üniversitesi Kurum Teşkilatı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 10 Mart 2022 tarihinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda Hitit Üniversitesi Kurum Teşkilatı, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi konulu hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitime; Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinde göreve yeni başlayan aday memurlar katılmıştır.

Üniversitemiz  Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı Uzmanı Öğr. Gör. İbrahim İlker YURTTAŞ  tarafından verilen eğitimde, kurum teşkilatı, görev yetki ve sorumlulukları, kurum içi davranış usul ve kuralları, kurum misyonu, vizyonu ve kalite polikası, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu hakkında detaylı bilgi verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından yazılı sınav yapılarak eğitim sonlandırıldı.