Müfredat Güncellemesi Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz eğitim birimlerindeki mevcut müfredatların güncellenmesi hakkında, lisans ve lisansüstü programları için 21 Nisan 2022 Perşembe günü;

Önlisans programları için 22 Nisan 2022 Cuma günü saat 14.00'te, İlahiyat Fakültesi,  Prof.Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda ‘’Müfradat Güncellemesi ’’ eğitim düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitime; Rektör Yardımcısı/Akademik birim komisyon üyeleri katılmıştır.

Üniversitemiz  Spor Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi  Mehmet Kemal AYDIN, İlahiyat Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi  Ahmet KOÇ ve Rektörlük Öğr.Gör. Mustafa AKCA tarafından verilen eğitimde,

Birim Müfredat Komisyonları Program Yeterlilikleri ve Birim Müfredat Komisyonları Dersin Amacı ve Kazanımları detaylı bilgi verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.