657 Devlet Memurları Kanunu (Görev ve Sorumluluklar)

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 09 Haziran 2022 tarihinde  İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda ’657 Devlet Memurları Kanunu Görev ve Sorumlulukları’’konulu eğitim düzenlenmiştir.

Eğitime; Üniversitemiz Daire Başkanları, fakülte/enstitü/yüksekokul/meslek yüksekokulu sekreterleri Şube Müdürleri ve idari personel katılmıştır.

Üniversitemiz  Genel Sekreter Yardımcısı Şaban ZORLU tarafından verilen eğitimde,

İstihdam şekilleri, ödevler ve sorumluluklar, genel haklar, yasaklar, sınıflandırma, devlet memurluğuna alınma, adaylık, atanma, devlet memurluğunda ilerleme ve yükselmeler, yer değiştirme, memurluğun sona ermesi, izinler, siciller, disiplin uygulamaları fiiller ve cezalar, konulu başlıklar altında eğitim verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.