Öğrenci İşleri Hizmet İçi Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından 17-18 Ağustos 2022 tarihinde İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı hazırlık işlemleri, konulu eğitim düzenlenmiştir.

Eğitime; birimlerdeki öğrenci işleri sorumluları katılmıştır. Üniversitemiz  Öğr.Gör Mustafa AKCA, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer ÇIRAK ve Şef İsmail ÇAKIR tarafından verilen eğitimde,

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı hazırlık işlemleri, müfredat tanımlamaları ve mezuniyet işlemleri vb. konulara ve iş süreçlerine ilişkin konulu başlıklar altında eğitim verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.