Eğiticilerin Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 17-20 Ocak 2023 tarihleri arasında İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda öğrenim kitlesinin sürekli iyileştirilmesi kapsamında eğitim düzenlenmiştir.

Eğitime;  Rektör Yardımcısı, Dekan, Dekan Yardımcıları, Müdür, Müdür Yardımcıları, Bölüm başkanları ve akademik personel katılmıştır.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Kemal AYDIN, Dr. Öğretim Üyesi Metin KUŞ ve Sağlık Bilimler Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Yeliz BOLAT tarafından AKTS Hesaplama, Öğrenme Hedeflerinin Aşamalı Sınıflandırılması, Bilişsel Alan, Öğrenim Yöntem ve Teknikleri, Eğitim Programı başlıklar altında eğitim verilmiştir.
Eğitim sonunda E-Sınav yapılıp, Sertifika verilmiştir.