Resmi Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinde 26-27 Aralık 2023 tarihlerinde  Üniversitelere yönelik  ''Resmi Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi'' gerçekleştirilmiştir.
Söz konusu eğitime, Üniversitemiz adına  Bilgi Yönetim Sistemi Koordinatörlüğünde görevli Öğr.Gör. Servet Ebrar BAYRAM, Personel Daire Başkanlığı Eğitim Planlama Şube Müdürü Aydın BÜYÜKAY ile Yazı İşleri Müdürü Ayşenur ÇETİNTAŞ katılım sağlamıştır.
''Resmi Yazışma Eğiticilerinin Eğitimi'',  İdari İşler Başkanlığı Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü Bilgi ve Belge Yönetimi Daire Başkanlığı Şube Müdürü Selman SOLHAN ve Uzman Volkan ARSLAN tarafından verilmiş olup eğitim katılım sertifika töreni ve hatıra fotoğrafı çekimi ile tamamlanmıştır.