Oryantasyon Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 06 Şubat 2024 tarihinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda Oryantasyon hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitime; Üniversitemiz akademik ve idari birimlerinde göreve yeni başlayan aday memurlar katılmıştır.

Üniversitemiz  Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı Uzmanı Öğr. Gör. İbrahim İlker YURTTAŞ  tarafından verilen eğitimde, Temel İSG Mevzuatı, Hitit Üniversitesi İSG Mevzuatı, Tahliye Prosedürleri, Yangın ve Deprem Acil Durumları, Elle Kaldırma İşleri, Elektrikle Çalışma,  Hijyen konuları içeren oryantasyon eğitimi verildi verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından online sınav yapılarak eğitim sonlandırıldı.