Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Değerlendirme Kesin Sonuçları

Üniversitemizde görev yapan idari personelin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı başvurularına ilişkin değerlendirme kesin sonuçları aşağıda belirtilmiştir.
Başvurusu kabul edilen adayların sınav giriş belgelerini üretebilmesi için kurumsal mail adresleri veya gmail uzantılı mail adresleri ile  https://forms.gle/LD2Zbysi491mxoBb7 linkindeki adrese giriş yaparak karşılarına çıkacak olan online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvurusu kabul edilen adaylar  15-24 Ocak 2024 tarihler arasında 1.000,00 TL (Türk Lirası) sınav başvuru ücretini aşağıda bilgileri bulunan hesap veya iban numarasına yatıracaklardır.

Hak Sahibi VKN

Hitit Üniversitesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı (VKN:4630445602)

Banka Adı

Türkiye Halk Bankası A.Ş

IBAN Numarası

TR47 0001 2009 3120 0004 0004 06

Şube

0312 - Çorum Şube

Hesap Numarası

04000406

Not: 1- "Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri uyarınca Üniversitemiz idari personeline yönelik yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınavı Mersin Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında yapılan protokol gereği Mersin Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÖDUAM) tarafından 18.02.2024 tarihinde Üniversitemiz Mühendislik Fakültesinde saat 14.00’te yapılacaktır.
2- Personel Dairesi Başkanlığının web sayfasında yer alan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı hakkındaki tüm duyurular kurum personeline tebliğ edilmiş sayılacaktır.

Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Değerlendirme Kesin Sonuçları İçin Tıklayınız.
Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Değerlendirme Kesin Sonuçları İçin
Tıklayınız.