Üniversitemiz Mutfak ve Temizlik Personeline Hijyen Eğitimi Verildi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 25 Kasım 2019 tarihinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda Üniversitemizde görev yapan mutfak ve temizlik personeline yönelik olarak Hijyen Eğitimi verildi.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülay YILMAZEL tarafından verilen eğitimde; Kişisel Hijyen, Kişisel Temizlik, İş yerlerinde Hijyenin Önemi, İşyeri Ortamlarının Temizliği, Dezenfeksiyon, İş yerinde Kullanılan Alet ve Ekipmanların Temizliği, Gıda Güvenliği, Gıdaların Muhafaza Koşulları, Gıda Kaynaklı Hastalıklar, Zehirlenmeler, Bulaşıcı Hastalıklar ve Mikroorganizmalar konularında bilgi verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim programı sonlandırıldı.