ISO 9001:2015 Kuruluş İçi Kalite Denetçisi Eğitimi Düzenlendi

Başkanlığımız tarafından 21-22 Şubat 2019 tarihleri arasında Üniversitemizde ISO 9001:2015 Kuruluş İçi Kalite Denetçisi Eğitimi düzenlenmiştir. Prof. Dr. Özkan Tütüncü tarafından verilen bu eğitime Üniversitemizin çeşitli birimlerinde görev yapan birim kalite temsilcileri katılmıştır. Eğitim süresince kurum içerisinde yapılacak olan iç tetkikler hakkında detaylı bilgiler verilmiş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen örnek iç tetkik uygulaması ile iç tetkik programında dikkat edilmesi gereken hususlar daha anlaşılır hale getirilmeye çalışılmıştır. Eğitim programı sonunda katılımcılara yazılı sınav yapılmış, başarı olanlara ISO 9001:2015 Kuruluş İçi Kalite Denetçisi Sertifikası takdim edilmiştir.