Glutensiz Mutfak Teknikleri Eğitimi Verildi
Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 07 Şubat 2020
tarihinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda Üniversitemizde
görev yapan mutfak personeline yönelik olarak Glutensiz Mutfak Teknikleri Eğitimi düzenlendi.
Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hülya ÇAKMAK tarafından verilen
eğitimde; Glutensiz Yaşam, Çölyak'lı Bireyler Nasıl Beslenmeli, Glutensiz Gıdalar Hazırlanırken Nelere Dikkat Edilmeli ve Nasıl Depolanmalı konularında bilgiler verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının
alınmasının ardından
eğitimin etkinliğini ölçmek adına yapılan değerlendirme sonrasında eğitim programı sonlandırıldı.