Glutensiz Mutfak Teknikleri Eğitimi Verildi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 07 Şubat 2020 tarihinde Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda Üniversitemizde görev yapan mutfak personeline yönelik olarak Glutensiz Mutfak Teknikleri Eğitimi düzenlendi.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hülya ÇAKMAK tarafından verilen eğitimde; Glutensiz Yaşam, Çölyak'lı Bireyler Nasıl Beslenmeli, Glutensiz Gıdalar Hazırlanırken Nelere Dikkat Edilmeli ve Nasıl Depolanmalı konularında bilgiler verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitimin etkinliğini ölçmek adına yapılan değerlendirme sonrasında eğitim programı sonlandırıldı.


HIZLI ERİŞİM

Twitter Facebook