Çevre ve Sıfır Atık Yönetimi Eğitimi

Başkanlığımız Eğitim Planlama Şube Müdürlüğü tarafından 11 Mart 2024 tarihinde Rektörlük Abdullah Tayyip Olçok Konferans Salonunda “Çevre ve Sıfır Atık Yönetmeliği” kapsamında hizmet içi eğitim düzenlenmiştir.

Eğitime; akademik, İdari, yöneticiler ve atık sorumlusu (Taşınır Kayıt Yetkilisi)  personeller  katılmıştır. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Nurcan BAYKAM ve Fen Edebiyat Fakültesi Anorganik Kimya Anabilim Dalı  Öğretim Üyesi Prof.Dr. Dursun Ali KÖSE tarafından verilen eğitimde, Üniversitemizde gerçekleştirilen sıfır atık çalışmalarının değerlendirilmesi ve planlanan yeni uygulama çalışmaları hakkında bilgilendirme ve farkındalık artırma eğitimi verildi. Katılımcıların soru ve katkılarının alınmasının ardından eğitim sonlandırıldı.